روش پخت “کوکوی پاستا” در فر

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/1956ddd9-b507_.jpg

روش پخت کوکوی پاستا

کوکوی پاستا پنیری هم خیلی خوشمزه است و هم جدید .در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پیتزا یا پنیر گودا یا چدار و یا هر پنیر دیگری که طعمش را دوست دارید با هم مخلوط کنید.

مواد لازم برای کوکوی پاستا

  • پاستای ریز فرم دار:یک و یک دوم پیمانه
  • فلفل دلمه ای :1 عدد
  • هویج :1 عدد
  • تخم مرغ :7 عدد
  • ذرت :1 پیمانه
  • پنیر پیتزا :1 پیمانه رنده شده
  • شیر:سه چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل و روغن : به میزان لازم


5c04d419-ad81_.jpg

 

طرز تهیه کوکوی پاستا

مرحله اول:

برای درست کردن کوکوی پاستا ابتدا فر را با حرارت 150 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف قالب را چرب کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم:

پاستا را داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید.

مرحله سوم:

هویج را رنده کرده و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.

مرحله چهارم:

تخم مرغ ها را در کاسه ای  هم بزنید و با شیر مخلوط کنید.

مرحله پنجم:

کاسه بزرگی بردارید و پاستا ، فلفل دلمه ای ، پنیر ، هویج و مخلوط تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مواد را داخل قالب بریزید و برای 30 تا 45 دقیقه در فر بگذارید.

بعد از پخته شدن کوکو ها آن را در دیس مورد نظر منتقل کرده و سرو کنید.

 

4cd27b0b-e761_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کوکوی پاستا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
کوکوی پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟351