راز و رمز درست کردن “مربای پوست نارنج” ایده آل

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/114ede3e-61b6_.jpg

مواد لازم برای مربای پوست نارنج

  •  خلال پوست نارنج خشک:100 گرم
  •   شکر:یک کیلو
  •   آب لیمو:دو قاشق غذاخوری



ca2dcf5c-e492_.jpg

طرز تهیه مربای پوست نارنج

خلال نارنج را پس از تمیز کردن  حدود 3 ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه شود.در این فاصله  چند بار هم آب آن را عوض کنید.

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن آب ،خلال های نرم شده را در آب جوش بریزید تا چند جوش بخورد.

بعد از آب بیرون بیاورید و آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

دوباره قابلمه ای از آب جوش درست کنید و خلال ها را داخل آن بریزید و بعد از چند جوش آبکش کنید و این کار را 4 تا 5 بار انجام دهید تا کاملا تلخی خلال ها از بین برود.

سپس شکر را با سه لیوان آب مخلوط کنید و  روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب بجوشد و شکر در آن حل شود.

بعد از کمی غلیظ شدن شهد ، خلال ها را داخل آن میریزیم و اجازه دهید با حرارت ملایم شربت کاملا غلیظ شود.

در آخر پخت مربا 2 قاشق آب لیمو را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش مربا آماده است و پس از سرد شدن میتوان آن را در شیشه های تمیز ریخت و در یخچال نگهداری کنید.



937c5f9d-5d91_.jpg

نکات تکمیلی در مورد مربای پوست نارنج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مربای پوست نارنج را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟7013