طرز تهیه “کیک ماهی روستوف”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/5287d4f1-c272_.jpg

مواد لازم برای  کیک ماهی روستوف

  •   نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
  •   سیب زمینی:600 گرم
  •   فیله ماهی :500 گرم (بدون پوست و بدون استخوان)
  •   تخم مرغ :یک عدد بزرگ
  •   روغن زیتون :مقداری
  •   جعفری تازه:یک دسته کوچک
  •   آرد سفید:یک قاشق غذاخوری
  •   لیمو:2عدد


61f7e89b-edfd_.jpg

طرز تهیه کیک ماهی روستوف

ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کرده و پوست آن ها را بکنید و له کنید ، سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.در این میان ماهی ها را با نمک ، فلفل و روغن زیتون مزه دار کرده و بخارپز نمایید.

یک عدد تخم مرغ را بشکنید و به سیب زمینی له شده اضافه نمایید ، یک قاشق آرد هم بریزید و خوب مخلوط کنید.پوست پوست یک عدد لیمو را رنده کرده و اضافه کنید ، جعفری را هم خرد کرده و بیافزایید.

در آخر نمک و فلفل را افزوده و ماهی را هم خرد کرده و بریزید، همه مواد را خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شود.مواد را روی یک سطح آردپاشی قرار داده و آن را به شکل دایره های یکسان دربیاورید و شکل دهید.

برای سرو

 یک تابه بزرگ را روی حرارت گاز قرار دهید و روغن زیتون را درون تابه بریزید. هنگامی که روغن به خوبی داغ شد، کیک های ماهی را درون روغن بیندازید به مدت 3 تا 4 دقیقه تا کاملا یک طرف آن پخته شود

بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به همان صورت پخته شود. هنگامی که ماهی ها کاملا مغزپخت شدند آنها را در ظرف موردنظر خود چیده و یک عدد لیمو را از وسط برش زده و در هر ظرف قرار دهید. 

 

5dfad68c-b11f_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کیک ماهی روستوف

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کیک ماهی روستوف را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کیک ماهی ، طرز تهیه کیک ماهی روستوف

516
این مطلب مفید بود ؟160