آموزش پخت “بورانی عدس” و اسفناج با کوفته قلقلی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/53453a41-b6e3_.jpg

مواد لازم بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی

  • دو پیمانه : عدس
  • اسفناج : یک کیلو
  • گوشت : 250 گرم
  • ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل : کمی
  • پیاز :  نصف یک عدد متوسط رنده شده
  • ماست سفت چکیده :کمی



462ec889-4dc5_.jpg

طرز تهیه بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی

عدس را بشویید و از چند ساعت قبل با آب خیس کنید. تا هنگام پخت زمان کمتری ببرد. سپس عدس خیس خورده شده را با مقداری آب و پیاز بپزید.

گوشت را با پیاز رنده شده که آبش را باید بگیرید و نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید .

از مخلوط بدست آمده کوفته قلقلی های ریزیی درست کنید و بدون اینکه آنها را سرخ کنید داخل عدس های پخته شده بریزید و اگر آب مرغ یا آب گوشت داشتید داخل عدس بریزید.

در غیر اینصورت با مقداری آب به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم قلقلی ها را در عدس بپزید.در انتهای پخت اسفناج ها ی خرد شده را داخل عدس بریزید و اجازه دهید آب آن کشیده شود و به اصطلاح جا بیفتد.

در انتها نمک و فلفلش را بچشید و در ظرف مورد نظرتان بکشید.

  • بعد از کمی سرد شدن آن را با ماست چکیده تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد بورانی عدس

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
بورانی عدس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟161