مواد لازم برای نان زیتون یونانی
- آرد:325 گرم
- مایه خمیر:6 گرم
- نمک : نصف قاشق مرباخوری
- آب ولرم :210 میلی لیتر
- روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری
- زیتون بدون هسته : 115 گرم
پخت نان زیتون یونانی
طرز تهیه نان زیتون یونانی
ابتدا آرد را الک کرده و با نمک و خمیر مایه مخلوط نمایید، سپس آب و روغن زیتون را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر درست شود.
خمیر را روی یک سطح صاف آرد پاشی شده قرار دهید و برای حدود 8 الی 10 دقیقه خوب ورز دهید.
خمیر را بعد از اینکه یکدست شد کمی چرب کرده و داخل یک کاسه بگذارید و روی آن را بپوشانید سپس برای حدود 1 ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
این کار باعث میشود تا حجم خمیر دو برابر شود و به اصطلاح ورآید، بعد از این مدت زمان که خمیر بخوبی ورآمد آن را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و کمی ورز دهید .
سپس زیتون را خرد کرده و به خمیر اضافه کنید و دوباره ورز دهید به اندازه ای که زیتون ها داخل خمیر پراکنده شده و به آن بچسبد کافی است حالا روی خمیر را بپوشانید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید.
سینی فر را چرب کرده و خمیر را شکل دهید، خمیر را داخل سینی بگذارید و با کمک یک چاقوی تیز چند شکاف عمیق روی آن ایجاد کنید و برای سومین بار به مدت نیم ساعت به آن استراحت دهید.
فر را با دمای 200 درجه روشن کنید تا گرم شود، تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال بزنید تا باز شود سپس با کمک یک قلمو روی خمیرها بمالید و برای 35 دقیقه در فر بپزید.
بعد از اینکه نان پخت و روی آن طلایی شد قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود، سپس نان را برش زده و سرو نمایید.
نان زیتون یونانی
نکات تکمیلی در مورد نان زیتون یونانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
نان زیتون یونانی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز