مواد لازم برای استیک شکم پر
- استیک فیله گوشت گاو :6 لایه،
- گوشت چرخ کرده :125 گرم،
- فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1عدد،
- نان سوخاری :1 پیمانه،
- ژامبون خرد شده :2 لایه،
- پیاز خرد شده :2 عدد،
- نعناع خرد شده :1 قاشق غذا خوری ،
- تخم مرغ کمی زده شده :1 عدد،
- آرد :معمولی به میزان کافی،
- کره :90 گرم،
- روغن :2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه استیک شکم پر
ابتدا گوشت را به شکل لایه نازک برش بزنید و با بیفتک کمی بکوبید تا پهن و باریک شود.
همه مواد را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید ، سپس وسط هر لایه گوشت مقداری از مواد را قرار داده و آن ها را لوله کنید، به کمک خلال گوشت ها را محکم کنید تا مواد از داخل آن بیرون نریزد.
کره و روغن را در تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود، گوشت ها را داخل آرد بغلطانید و در روغن سرخ نمایید.

نکات تکمیلی در مورد استیک شکم پر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
استیک شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف