تکنیک های پخت “کوفته تبریزی گیاهی” ساده و مجلسی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/21686acf-10d4_.jpg

طرز تهیه  کوفته تبریزی گیاهی

کوفته تبریزی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و یکی از غذاهای قدیمی و دوست داشتنی در میان سفرهای ایرانی هاست.طرز تهیه کوفته تبریزی خیلی پیچیده نیست ، فقط مانند کباب کوبیده و حلیم و برخی از غذاهای خوشمزه دیگر کمی فوت و فن دارد و هنر هر آشپزی نیست و باید با رعایت اصول و نکات ریز تهیه شود.در تهیه کوفته تبریزی مجلسی و خوشمزه از گوشت استفاده میشود و بسیار هم لذیذ است. ولی در تهیه کوفته تبریزی گیاهی نیاز به استفاده از گوشت نیست و برای کسانی که تمایلی به خوردن گوشت ندارند بسیار مناسب است.پس برای آموزش یک کوفته تبریزی ساده و بدون گوشت با ما همراه شوید.

مواد لازم برای کوفته تبریزی گیاهی

  • لپه :2پیمانه
  • برنج  :1 پیمانه  
  • آرد نخودچی :نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی :6عدد
  • سبزی شامل گشنیز، جعفری، شوید، ترخون و مرزه :1کیلو
  • آلو و گردو  :به تعداد لازم
  • روغن زیتون :به مقدار دلخواه
  • نمک، فلفل قرمز ، زردچوبه ، زیره سیاه :به مقدار کافی



299c8199-d22c_.jpg

طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی

 مرحله اول:

برای پخت کوفته تبریزی باید ابتدا لپه را تمیز کنید و از چند ساعت قبل خیس کنید و بعد از اینکه یکی دوبار آب آن را عوض کردید با کمی آب بپزید.

مرحله دوم:

سبزی ها را هم پس از تمیز کردن و شستن ریز خرد کنید.

مرحله سوم:

برنج را هم بپزید و با لپه ،آرد نخودچی، مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و زیره سیاه چرخ کنید.سپس سبزی ها را به مواد چرخ شده اضافه کنید و خوب ورز دهید. وقتی مواد خوب به خرد هم رفتند و به راحتی توانستید یک گلوله گرد ازش درست کنید با دستتان چند گلوله بزرگ از آن درست کنید و داخلش رو آلوچه یا گردو بگذارید و کاملا گردش کنید.

مرحله چهارم:

گوجه فرنگی ها را رنده کنید و با مقداری آب و نمک و فلفل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند و کمی غلیظ تر شوند.

مرحله نهایی:

کوفته ها را به آرامی داخل سس نه چندان غلیظ قرار دهید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا سس به آرامی بجوشد و جا بیفتد. کوفته آماده شده را با کمی روغن زیتون سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی گیاهی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته تبریزی گیاهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟392