مواد لازم فریتاتای مکزیکی
- تخم مرغ بزرگ :10 عدد
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای :2 عدد
- پیاز قرمز:1 عدد متوسط
- پنیر چدار رنده شده:1 پیمانه
- سرکه انگور :1 قاشق غذاخوری
- کاهوی سالادی :1 بوته
- سالسا :½ پیمانه برای سرو

طرز تهیه فریتاتای مکزیکی
ابتدا سالاد را آماده کرده و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
برای این کار کاهو را خرد کرده و با نمک ، فلفل ، دو قاشق روغن زیتون و سرکه مخلوط کرده و رو آن را بپوشانید.
حالا سراغ درست کردن فریتاتا بروید.
پیاز را خرد کرده و با باقی مانده روغن زیتون سرخ کنید.
در این میان فلفل دلمه ای را خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا سرخ شود.
در ادامه نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنید ، سپس روی مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای بریزد .
بعد از یک تا دو دقیقه پنیر را هم بریزید و اجازه دهید فریتاتا با شعله کم برای 10 تا 15 دقیقه با در بسته بپزد.
بعد از این مدت زمان ، فریتاتا را به کمک کفگیر از تابه خارج و در ظرف مورد نظر بکشید و با سالاد کاهو میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد فریتاتای مکزیکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
فریتاتای مکزیکی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف