روش تهیه سوپ جو قرمز
یکی از سوپ های خیلی لذیذ و مجلسی سوپ جو است که به رنگ سفید و قرمز تهیه میشود. حتما شما هم این پیش غذای خوشمزه را امتحان کرده اید. اگر به دنبال یک دستور عالی از یک سوپ جو قرمز بی نظیر با مزه و رنگ عالی هستید با ما در آشپزخانه نمناک همراه باشید.
مواد لازم برای سوپ جو قرمز
- جو پرک :3/4 لیوان
- آب مرغ : 7 لیوان
- پیاز : 1 عدد متوسط
- هویج :2 عدد متوسط
- آبلیمو:2 قاشق غذا خوری
- رب گوجه : یک و نیم قاشق غذا خوری
- آرد :2 قاشق غذا خوری سر پر
- آب :1 لیوان
- جعفری خشک : 1 قاشق غذا خوری سرپر
- ادویه کاری :نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
مواد لازم برای آب مرغ
- اسکلت مرغ :2 عدد
- پیاز کوچک : 1 عدد
- سیر :2 حبه
- برگ بو :2 عدد
- هویج :نصف یک عدد
- نمک و زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو قرمز
مرحله اول:
برای درست کردن سوپ جو ابتدا اسکلت مرغ و هویج وزعفران و سیر وپیاز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب می گذاریم تا بپزه و سپس آنرا صاف می کنیم.آب مرغ را هم می تونیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم .
مرحله دوم:
پیاز و هویج را خیلی ریز خرد می کنیم.
مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه.
مرحله سوم:
سپس آرد را دریک لیوان آب سرد حل می کنیم و به همراه ادویه وجعفری به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی ارد بره.
مرحله نهایی:
در آخر آبلیمو ورب گوجه را به سوپ اضافه می کنیم. و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفته …
نکات تکمیلی در مورد سوپ جو قرمز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
سوپ جو قرمز را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟ فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز