برای تهیه رول میگو باید ابتدا سس آن را درست کنیم تا میگوها را در آن بخوابانیم. برای اینکار سس فلفلی، سس سویا، سرکه برنج و روغن کنجد را داخل یک کاسه یا کیسه زیپ دار،با یکدیگر مخلوط کنید.
و بعد سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.پوست نصف یک لیموترش را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید و در داخل مواد سس بریزید.
یک قاشق غذاخوری شکر و مقداری نمک و فلفل هم برای طعم دار کردن سس ، به آن اضافه کنید.
بعد میگوها را داخل ظرف سس بریزید و هم بزنید تا همه مواد به خورد میگوها بروند. سس روی ظرف یک پلاستیک بکشید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از مزه دار کردن میگوها ،خمیر فیلو را روی یک سطح صاف باز کنید و بعد آن را از قطر تا کنید تا به شکل مثلث شود.وقتی این کار را با بقیه خمیرها انجام دادید ،
میگو را در سمت چپ خمیر طوری که دم آنها بیرون بماند، قرار دهید. سپس خمیر را به صورت خیلی محکم دور میگو بپیچید و قسمت بالای مثلث را تا کنید و دوباره به رول کردن میگو ادامه دهید.
برای چسبیدن خمیر با کمک انگشت، از مخلوط آرد و آب در انتهای خمیر بمالید.
به اندازه دو سانتی متر روغن داخل قابلمه ای بریزید و برروی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود.
بعد رول های میگو را در روغن داغ برشته کنید.میگوها را درکنار سس تند و اسپایسی سرو کنید.