مواد لازم برای پیتزا دو طبقه
- ژامبون مرغ یا گوشت برای هر دو طبقه :650 الی 700 گرم
- فیله مرغ:10 عدد
- گوشت مغز ران گوساله :400 گرم
- سالامی (نوعی کالباس ) برای روی پیتزا :پنج عدد
- قارچ، سس کچاپ و کاری:به میزان لازم
- فلفل سبز و پیازچه:به میزان لازم
- پنیر پیتزا برای هر طبقه :350گرم
- پنیر پیتزا برای روی خمیر:30 گرم
- خمیر پیتزا :دو عدد
طرز تهیه پیتزا دو طبقه
گوشت را از قبل پخته و ریش ریش کنید، فلفل سبز، پیازچه و ژامبون را خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید.
یکی از خمیرها را روی میز کار قرار داده و روی آن را با لایه ای از سس کچاپ پوشش دهید.
در مرحله بعد نیمی از پنیر را روی خمیر بریزید و یک لایه ژامبون بچینید ، سپس کمی پنیر بپاشید.
در ادامه قارچ را بچینید و روی آن فلفل سبز و پیازچه خرد شده را بریزید و در نهایت باقی مانده پنیر را بپاشید تا طبقه اول آماده گردد.
خمیر طبقه دوم را با سس پوشانده و کمی پنیر بریزید، سپس گوشت و ژامبون مرغ را هم بریزید و خوب پخش کنید. در آخر پنیر را بپاشید تا طبقه دوم پیتزا آماده گردد.
پیتزاها را در سینی فر قرار داده و در فری که از قبل با دمای 240 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید.
زمانی که سطح پنیر طلایی شد پیتزاها را از فر خارج کرده و روی پیتزای طبقه اول کمی سس بریزید و پیتزای بعدی را روی آن قرار داده و بعد از برش زده سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا دو طبقه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پیتزا دو طبقه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف