مواد لازم برای کرم ژله ای
- کمپوت گیلاس : 1 قوطی
- آب : نصف پیمانه
- ژلاتین : 2و 2/1 ق چ
- شکر : 2/1 پیمانه
- شیر : 2 و 2/1 پیمانه
- شکر : 2 ق س پر
- خامه : 300 تا 350 گرم شیرین شده
- ژلاتین : 6 ق چ
- سفیده تخم مرغ : 1 عدد
- وانیل : 4/1 ق چ
طرز تهیه کرم ژله ای
ابتدا کمپوت گیلاس را باز کنید و میوه آن را جدا کنید و آب کمپوت را کنار بگذارید سپس گیلاس ها را برای چند دقیقه در فریزر بگذارید تا نیمه منجمد شود.
در این فاصله پودر ژلاتین را در آب کمپوت ریخته و با حرارت غیر مستقیم حل کنید بعد گیلاس ها را در کف قالب بچینید ، ژلاتین حل شده را روی آن بریزید و در یخچال بگذارید تا نیمبند شود.
حالا لایه بعدی ژله را درست کنید ، ژلاتین را به همراه شیر در ظرف استیل بریزید و روی حرارت غیر مستقیم حل کنید.
در این فاصله تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و سفیده آن را با هم زن برقی هم بزنید و شکر را اضافه کرده تا جایی هم بزنید که فرم بگیرد.
حالا خامه شیرین شده را به مخلوط سفیده و شکر اضافه کرده با هم مخلوط کنید در ادامه مخلوط ژلاتین را هم اضافه کرده مواد را با هم مخلوط کنید.
ژله نیمبند شده را از یخچال بیرون آورده و مخلوط بالا را روی آن بریزید و در یخچال بگذارید یک روز بماند تا خوب ببندد.
بعد از اینکه ژله خوب بسته شد آن را در دیس پذیرایی برگردانید و دور آن را با گیلاس و خامه تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کرم ژله ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
کرم ژله ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!