“کرم ژله ای” دسری خوشمزه و زیبا همراه با طرز تهیه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/c1c589af-8b3a_.jpg

مواد لازم برای کرم ژله ای

  • کمپوت گیلاس : 1 قوطی
  • آب : نصف پیمانه
  • ژلاتین : 2و 2/1 ق چ
  • شکر : 2/1 پیمانه
  • شیر : 2 و 2/1 پیمانه
  • شکر : 2 ق س پر
  • خامه : 300 تا 350 گرم شیرین شده
  • ژلاتین : 6 ق چ
  • سفیده تخم مرغ : 1 عدد
  • وانیل : 4/1 ق چ

طرز تهیه کرم ژله ای

ابتدا کمپوت گیلاس را باز کنید و میوه آن را جدا کنید و آب کمپوت را کنار بگذارید سپس گیلاس ها را برای چند دقیقه در فریزر بگذارید تا نیمه منجمد شود.

در این فاصله پودر ژلاتین را در آب کمپوت ریخته و با حرارت غیر مستقیم حل کنید بعد گیلاس ها را در کف قالب بچینید ، ژلاتین حل شده را روی آن بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم‌بند شود.

حالا لایه بعدی ژله را درست کنید ، ژلاتین را به همراه شیر در ظرف استیل بریزید و روی حرارت غیر مستقیم حل کنید.

در این فاصله تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و سفیده آن را با هم زن برقی هم بزنید و شکر را اضافه کرده تا جایی هم بزنید که فرم بگیرد.

حالا خامه شیرین شده را به مخلوط سفیده و شکر اضافه کرده با هم مخلوط کنید در ادامه مخلوط ژلاتین را هم اضافه کرده مواد را با هم مخلوط کنید.

ژله نیم‌بند شده را از یخچال بیرون آورده و مخلوط بالا را روی آن بریزید و در یخچال بگذارید یک روز بماند تا خوب ببندد.

بعد از اینکه ژله خوب بسته شد آن را در دیس پذیرایی برگردانید و دور آن را با گیلاس و خامه تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد کرم ژله ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
کرم ژله ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟295