طرز تهیه سوفله کلم بروکلی و پنیر

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/836dd86a-3ecc_.jpg

مواد لازم سوفله کلم براکلی و پنیر

  • کلم براکلی : 900 گرم
  • ژامبون بره : 110گرم
  • تخم مرغ : 5 عدد
  • شیر پر چرب : 1پیمانه
  • آرد : ⅓ پیمانه
  • خامه : ½ پیمانه
  • پنیر چدار  رنده شده : 220 گرم
  • سس خردل : 2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم



a496efe5-e3a4_.jpg

طرز تهیه سوفله کلم براکلی و پنیر

ابتدا فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

کلم بروکلی را از قبل به شکل بوته ای خرد کرده و بشویید .

سپس آن را در مقداری آب جوش و نمک بریزید و چند جوش بپزید تا نرم شود.

در ادامه کلم بروکلی ها را با آب سرد شسته و بگذارید آب آن خشک شود.

در مرحله بعد ژامبون ها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.

کاسه ای بردارید و 5 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط نمایید. 

سپس نمک و فلفل سیاه را افزوده و شیر و خامه را هم بریزید و در نهایت سس خردل را بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

نصف بیشتر پنیر را هم داخل مواد بالا بریزید و مخلوط نمایید.

قالب مخصوص فر را با مقداری روغن چرب کرده و کلم بروکلی ها را داخل آن بچینید.

نیمی از پنیر باقی مانده را روی کلم بروکلی ها بپاشید و ژامبون های سرخ شده را بریزید و خوب پخش نمایید.

در آخر مخلوط تخم مرغ را بریزید و باقی مانده پنیر را بپاشید.

روی قالب را با فویل بپوشانید و برای 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ خودش را ببندد و مواد بپزد.

بعد  از گرشت زمان مورد نظر قالب را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش بزنید و میل کنید.

میتوانید 10 دقیقه آخر پخت فویل را از روی قالب برداشته و آن را داخل فر قرار دهید تا سطح سوفله کاملا طلایی شود.



c844d33c-59b7_.jpg

نکات تکمیلی در مورد سوفله کلم

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوفله کلم را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟50