مواد لازم برای ساندویچ سالاد تخم مرغ
سس مایونز 1/3 پیمانه
نان تست سبوس دار 8 عدد
تخم مرغ 9 عدد
ساقه کرفس 1 عدد متوسط
کاهو قرمز (کاهو فرانسه) 1 عدد
برگ منداب (اختیاری) 1 دسته
خردل دیژون 1 قاشق چای خوری
پودر کاری (اختیاری) ¼ قاشق چای خوری
نمک و پودر فلفل سیاه مقداری
طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ
تخم مرغ ها را آب پز کنید و پوست بگیرید؛ تمام سفیده های تخم مرغ را خرد کنید. 3 عدد از زرده ها را له کنید و بقیه آن ها را برای مصارف دیگر نگه دارید. ساقه کرفس را به مکعب های 0.5 سانتی متری خرد کنید.
سفیده و زرده تخم مرغ را به همراه مایونز، کرفس، خردل، کاری، نمک و فلفل با هم مخلوط نمایید. بر سطح 4 تا از نان ها مایونز بمالید و کاهو را بگذارید، سپس مقداری از سالاد تخم مرغ را قرار دهید و در آخر در صورت تمایل برگ های منداب و بعد برش نان رویی را بگذارید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز