طرز تهیه “سس انبه” لبنانی مخصوص فلافل

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/998be8e4-2eb8_.jpg

مواد لازم برای سس انبه :

  • انبه :400 گرم
  • برگ بو :دو عدد
  • سرکه سفید :مقداری
  • زیره :یک و نیم قاشق مربا خوری
  • فلفل سیاه  :دو قاشق مرباخوری
  • جوزهندی :کمی
  • سیاهدانه :دو قاشق مربا خوری
  • نمک دریا:یک قاشق مربا خوری
  • لیمو :نصف یک عدد
  • سیر:8 حبه
  • تخم گشنیز:دو قاشق مربا خوری
  • روغن زیتون :سه تا چهار قاشق

 

 

c064de5e-ab84_.jpg

سس انبه

طرز تهیه سس انبه:

ابتدا تخم گشنیز، دانه فلفل سیاه، زیره، نمک دریا و برگ بو را آسیاب کرده و به شکل پودر درآورید، در آخر جوز هندی و سیاهدانه را افزوده و در صورت تمایل یک قاشق مربا خوری فلفل قرمز اضافه نمایید.

در مرحله بعد سیرها را رنده کرده و انبه ها را با گوشت کوب له کنید، سپس انبه و سیر را با هم مخلوط نمایید.

تابه ای را روی حررات قرار داده و کمی روغن زیتون بریزید و ادویه ها را تفت دهید تا عطر آن بلند شود، مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزد.

بعد از اینکه ادویه ها کمی تفت خورد مخلوط انبه و سیر را به تابه افزوده و خوب مخلوط نمایید تا ادویه ها و انبه بخوبی با هم ترکیب شوند.

در ادامه یک قاشق سرکه سفید و یک قاشق آب لیموی تازه را افزوده و با شعله بسیار کم مواد را تفت دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

در آخر نمک ،ترشی و تندی سس را امتحان کرده و در صورت نیاز کمی آب لیمو، نمک و فلفل اضافه نمایید، سپس شعله را خاموش کرده و بعد از اینکه خنک شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید.



d8673241-43c4_.jpg

سس انبه بی نظیر و خوش عطر

 

نکات تکمیلی در مورد سس انبه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟153