پیتزا ی ماهی تن و ریحان سیسیلی
پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی از ماهی تن، فلفل سبز ، سس گوجه غلیظ ، ریحان و پنیر موتزارلا تشکیل شده است .این پیتزا خوشمزه ایتالیایی همانند بقیه پیتزاهای ایتالیایی مانند پیتزا مارگریتا، پیتزا کاپریچیوزا و پیتزا مارینارا غذایی ساده و کاملا خوش طعم است. اگر دوست دارید طعم لذیذپیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی را امتحان کنید با ما در آشپزخانه نمناک همراه باشید.
مواد لازم برای پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی
- گوجه فرنگی فیله شده :2 عدد
- کنسرو ماهی تن:360 گرم
- پنیر موتزارلا:180 گرم
- فلفل سبز: 1عدد
- خمیر پیتزا :دو ورقه
- رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری
- سیر ریزخرد شده:1حبه
- روغن زیتون بکر:2 قاشق غذاخوری
- نمک دریا:1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده:نصف قاشق چایخوری
- ریحان تازه :20 برگ
طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی
مرحله اول:
برای درست کردن پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی ابتدا روغن زیتون را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس رب گوجه فرنگی را بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ پس دهد.
مرحله دوم:
در ادامه سیر را افزوده و کمی تفت دهید ، فیله گوجه فرنگی و فلفل و نمک را هم بریزید و اجازه دهید سس غلیظی حاصل شود.
مرحله سوم:
اگر نان در فریزر است آن را خارج کنید تا کمی نرم شود. فر را هم با درجه 450 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
مرحله چهارم:
تن ماهی را با چنگال له کنید و با فلفل سبز و ریحان خرد شده مخلوط کنید.
مرحله نهایی پخت پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی:
ابتدا لایه ای از سس گوجه را روی نان بمالید سپس از مخلوط تن ماهی و ریحان روی آن بریزید. در آخر پنیر را بپاشید و پیتزا را داخل سینی فر قرار دهید.
پیتزا را برای 10 دقیقه در فر بپزید. سپس با سس دلخواه سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!