مواد لازم برای باقلوا ی رشته ای
- خمیر رشته ای مخصوص باقلوا:500 گرم
- کره:250 گرم
- مغز پسته یا فندق:150 گرم
- شربت غلیظ حدوداً :1 پیمانه
مواد شربت
- شکر:500 گرم
- آب :150 میلی لیتر
- جوهر لیمو:4/1 قاشق چایخوری
- زاج سفید:4/1 قاشق چایخوری
باقلوای رشته ای خانگی
طرز تهیه باقلوای رشته ای
ابتدا همه مواد شربت را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا از حرارت بیفتد.
در این میان کره را داخل قابلمه کوچکی آب کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و نیمی از خمیر رشته ای باقلوا را داخل قالب پهن کنید،
سپس 150 گرم مغز پسته را خرد کرده و روی خمیر بپاشید و با کمک دست آن را کمی فشار دهید تا به خمیر بچسبد.
در ادامه بقیه خمیر را روی پسته ها قرار داده و مجدد با دست فشار دهید تا لایه ها منسجم شود، کره آب شده را روی باقلوا بدهید و با یک چاقوی تیز برش بزنید.
باقلوا را برای نیم ساعت با دمای 180 درجه در فری که از قبل گرم شده بپزید.
بعد از نیم ساعت باقلوا را از فر خارج کرده و شربت را روی آن بدهید و کنار بگذارید تا شربت را به خودش بکشد.
باقلوا را بعد از خنک شدن به ظرف مورد نظر منتقل کرده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید.
طرز تهیه باقلوای رشته ای
نکات تکمیلی در مورد باقلوای رشته ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
باقلوای رشته ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت