مواد لازم سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco
- کنسرو ذرت:یک پیمانه
- عصاره پای مرغ و یا عصاره مرغ یا گوشت برای آش و سوپ: دو لیوان
- سیب زمینی :دو عدد
- کدو:دو عدد
- گوشت خرد شده یا ریش شده مرغ
- پیاز:دو عدد
- آرد ذرت : یک ق غ

طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco
ابتدا پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید ، در ادامه سینه مرغ را بریزید و تفت دهید ، سپس کدو ، ذرت و سیب زمینی را بریزید و آب را اضافه نمایید ، نمک و فلفل را اندازه کرده و اجازه دهید همه مواد کاملاپخته و نرم شود.
مرغ را خارج کرده و بقیه مواد را در مخلوط کن بریزید تا له شده و با هم ترکیب شوند، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را افزوده و اجازه دهید سوپ کاملا پخته و جا بیافتد،
سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید. مرغ ریش شده را روی سوپ بریزید و با تکه هایی از ذرت آن را تزیین نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ ذرت و سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوپ ذرت و سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان