ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
برای آماده سازی لایه زیرین ابتدا در یک ظرف میزان خواسته شده کره را هم بزنید تا نرم شود سپس شکر را به کره اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم کرمی مانند به خود بگیرد.
آراد را الک کنید و به این مایه بدست آمده اضافه کنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند و یک مایه خمیری را به شما تحویل بدهد.
یک سینی 20 سانتی را بردارید درون آن کاغذ رغنی بگذارید و این مایه خمیری بدست آمده را درون آن بریزید و با یک عدد کاردک این مایه را درون سینی پخش کنید و رویش را صاف کنید.
سینی پر شده از مایه خمیری را داخل فر قرار دهید و بگذارید تا حدود نیم ساعت در فر بماند تا به پخت برسد بعد از پخته شدن بیرون بگذارید تا خنک شود.
به سراغ آماده کردن مواد میانی بروید.
کره را درون ظرفی بریزید و آن را با همزن برقی کم نرم کنید در ادامه پودر شکرتان را به کره اضافه کنید و با همزن آن ها را ترکیب کنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
شیر تلغیظ شده تان را به کره و شیر اضافه کنید تا با دیگر مواد ترکیب شود. در آخر سیروپ طلایی را به این مواد میانی اضافه کنید.
حال مواد ترکیب شده را روی شعله گاز حرارت بدهید و هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود و به جوش بیاید این مواد میانی ترکیب شده را کنار بگذارید تا خنک شود.
هنگامی که خنک شد این لایه میانی را روی لایه بیسکوتی آماده شده تان بریزید و بگذارید کنار بماند تا خودش را بگیرد.
برای تهیه لایه شکلاتی رویی شکلات هایتان را اب کنید بدین منظور ابتدا در یک ظرف آب بریزید و بگذارید تا بجوشد ظرف شکلات را روی آب جوشیده شده قرار دهید تا با بخار آب جوش آب شود در ادامه این شکلات های آب شده را روی لایه کاراملی شورت کیکتان بریزید و بگذارید.