مواد لازم مرغ با راتاتویی کم آب
- مرغ تقسیم شده به 8 بخش :1 عدد متوسط
- روغن زیتون :5 قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده :2 عدد متوسط
- سیر ریز خرد شده :2 حبه
- فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :3 عدد
- بادنجان خرد شده :3 عدد متوسط
- گوجه فرنگی ریز خرد شده :4 عدد متوسط
- نمک :به میزان لازم

طرز تهیه مرغ با راتاتویی کم آب
ابتدا یک عدد مرغ متوسط را پاک کرده و به 8 قسمت تقسیم کنید ، سپس آن را شسته و خوب خشک کنید و با کمی نمک مزه دار نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و نیمی از روغن زیتون را بریزید تا داغ شود ، سپس تکه های مرغ را داخل آن سرخ نمایید.
در این میان تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و باقی مانده روغن زیتون را بریزید تا گرم شود ، سپس پیاز را خرد کرده و داخل آن سرخ نمایید.
در ادامه سیر و فلفل را ریز خرد کرده و با پیاز تفت دهید، در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را خرد کرده و بیافزایید.
بعد از اینکه گوجه فرنگی ها کمی نرم شدند، بادمجان را خرد کرده و به مواد اضافه نمایید و چند دقیقه تفت دهید تا مواد کمی پخته و نرم شود.
در نهایت تکه های مرغ را داخل تابه قرار داده و با حرارت ملایم برای یک ساعت بپزید، در این فاصله مواد را هم بزنید و مواظب باشید ته نگیرد.اگر آب خوراک کم بود کمی آب بریزید.
بعد از گذشت نیم ساعت مرغ ها را برگردانید و برای نیم ساعت دیگر آن را بپزید.بعد از سپری شدن زمان مورد نظر خوراک را در ظرف مورد نظر بکشید و با چند برگ جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ با راتاتویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 5دقیقه میباشد .
مرغ با راتاتویی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان