دستور تهیه “باسلوق” با طعم دلچسب و ایده آل

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/4f40b2e4-3b46_.jpg

طرز تهیه باسلوق

یکی از ساده‌ترین دسر های ایرانی باسلوق نام دارد که به عنوان سوغات ملایر و مراغه از آن یاد می شود که از جمله دسرهای خوشمزه و پرطرفدار می باشد که به عنوان شیرینی نیز می تواند سرو شود.



b22e6e7a-4cb4_.jpg

باسلوق دسر خوشمزه و شیک ایرانی

همچنین بابت رنگ های مختلف این دسر که می توان در طرز تهیه ایجاد کرد باعث شده است که شکل زیبای این دسر نیز مناسب مهمانی و پذیرایی باشد.



2345bd08-ed6d_.jpg

طرز تهیه باسلوق خانگی

مواد لازم برای تهیه باسلوق



513f0b11-ea6a_.jpg

.

مقدار های مورد نیاز

  • نشاسته : 100 گرم
  • گلاب : نصف لیوان
  • پودر نارگیل : 150 گرم
  • مغز گردو100 گرم
  • شکر : 200 گرم
  • کره حیوانی250 گرم
  • آب سرد : دو لیوان
  • وانیل :نوک قاشق
  • گلوکز :1 قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه باسلوق

اولین مرحله باید به سراغ آماده‌سازی ژلاتین و نشاسته برای افزودن به مراحل بعدی تهیه باسلوق برویم.

آماده کردن پودر ژلاتین و نشاسته

پودر ژلاتین را در مقداری آب ولرم بریزید و سپس در مرحله ی بعد آن را هم بزنید تا کمی خودش را بگیرد و حل شود.



63ee2d22-bbd1_.jpg

داخل یک ظرف ، نشاسته را با آب سرد حل کنید.



a81a394a-50fb_.jpg

سپس داخل قابلمه تفلون می ریزیم و  روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته گلوله گلوله نشود.

سعی کنید برای هم زدن نشاسته از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید.


مراحل ترکیب مواد باسلوق

شکر را در یک ظرف دیگر همراه با مقداری آب حل کنید.



63741b2f-29bb_.jpg

در مرحله بعد وانیل را به شکر آب شده اضافه کنید.



eee53292-40b4_.jpg

نشاسته را نیز به مواد بالا بیفزاید.



9ef2fee1-874b_.jpg

ژلاتین آماده شده را به مواد شکر و نشاسته اضافه کنید.



a0750bfd-4f04_.jpg

پس از اضافه کردن ژلاتین ، گلاب را نیز به مواد اضافه می کنیم.



7caf72f6-1a2a_.jpg

به ظرف مواد قبلی گلوکز تهیه شده را نیز اضافه کنید.



2345bd08-ed6d_.jpg

0

سپس کره را در ترکیبات قبلی بریزید.



2345bd08-ed6d_.jpg

1

مواد را با حرارت ملایم هم می زنیم تا جایی که سفت شود.



2345bd08-ed6d_.jpg

2

اجازه دهید مواد به مدت ده دقیقه کمی خنک شود.


مراحل تزیین باسلوق خانگی

بعد از سرد شدن دست خود را کمی چرب کنید و مایع خمیری شکل باسلوق را کمی ورز دهید و بعد به صورت گلوله ای در بیاورید و در پودر نارگیل بغلطانید.



2345bd08-ed6d_.jpg

3

سپس با مغز گردو  و بادام نیز روی آن را تزیین کنید.



2345bd08-ed6d_.jpg

4


نکته : اگر مواد نهایی سرد شد میتوانید دوباره آن را روی حرارت بگذارید تا زیادی سفت نشود و بتوان به آن شکل داد.

نکات تکمیلی در مورد باسلوق

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
باسلوق را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟
این مطلب مفید بود ؟86686