مواد لازم برای نان کاتج
- آرد :500 گرم
- شیر:325 میلی لیتر
- تخم مرغ :یک عدد
- مخمر :2 قاشق غذاخوری
- نمک :2 قاشق غذاخوری
- شکر :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان کاتج
ابتدا شیر و آب ولرم را مخلوط کرده و مخمر را داخل آن حل کنید و کنار بگذارید.
سپس آرد، نمک و شکر را در کاسه ای بزرگ بریزید و مخلوط شیر و مخمر را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه خمیر را برای 10 دقیقه خوب ورز دهید ، روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و برای مدتی کنار بگذارید تا استراحت کند.
در این میان تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و هم بزنید تا باز شود ، سپس یک قاشق آب و کمی نمک بریزید.
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد تخم مرغ را روی آن بمالید و برای 45 دقیقه در فری که با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
نکات تکمیلی در مورد نان کاتج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
نان کاتج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه