مواد لازم برای مارمالاد تمشک
- تمشک:3 کیلو گرم
- شکر:1.5 تا 2 کیلوگرم
- ژلاتین :3 ورق

مواد لازم مارمالاد تمشک:
تمشک ها را پس از جدا کردن دم و شستن ،در یک قابلمه لعابی بریزید و کمی له کنید .
بعد شکر را لابه لای آن بریزید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر در تمشک حل شود و آب بیندازد.
بعد از مخلوط شدن شکر و تمشک ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و بر اثر جوشیدن مارمالاد سفت شود.
در این فاصله ورقه های ژلاتین را با کمی آب جوش به روش بن ماری حل کنید و داخل مارمالاد بریزید تا یکی دو جوش بزند .
بعد مارمالاد خنک شده و بدون آب را داخل شیشه های مورد نظر بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد تمشک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد تمشک را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟