مواد لازم برای کباب ماهی با سس زنجبیل
- فیله ماهی :500 گرم
- سیخ :6 تا 8 عدد
- سیب زمینی : 2 عدد متوسط
- زنجبیل :2 عدد
- لیمو :1 عدد
- زردچوبه :1 قاشق چای خوری
- سیر :2 حبه
- فلفل چیلی : 2 عدد
- نعناع تازه :100 گرم
- ماست : 4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کباب ماهی با سس زنجبیل
ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده و پوست آن را بکنید.
ماهی را پاک کرده و پوست آن را جدا کنید.
سیب زمینی و ماهی را به شکل مکعب های دو تا سه سانتی متری خرد کنید.
پوست یک عدد لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
زنجبیل را خرد کرده و در مخلوط کن بریزید.
در ادامه پوست لیموی رنده شده، آب لیمو، چیلی خرد شده، نعنای خرد شده، سیر خرد شده و زردچوبه را به مخلوط کن افزوده و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مواد را در کاسه ای بریزید و با ماست مخلوط نمایید.
ماهی و سیب زمینی را یک در میان به سیخ بزنید و در تابه گریل قرار دهید، سس را روی سیخ ها بریزید و ماهی را کباب نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کباب ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
کباب ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان