بهترین طعم “سوپ سیر با نان”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/dc945280-8b75_.jpg

مواد لازم سوپ سیر با نان

  • آب مرغ خانگی:5 پیمانه
  • نان بیات :2 پیمانه
  • روغن زیتون بو داده:¼ پیمانه
  • سیر :8 حبه بزرگ
  • تخم مرغ :3 عدد بزرگ
  • برگ بو خشک :1 عدد
  • نمک و فلفل سیاه :1 قاشق چای خوری
  • برگ جعفری :برای تزیین



148800f7-6da1_.jpg

سوپ سیر با نان

طرز تهیه سوپ سیر با نان

روغن را در تابه ای بزرگ روی حرارت کم یا متوسط گرم می کنیم تا داغ شود (مواظب باشید دود نکند).

سیر را با نمک و فلفل له کرده، بعد روغن زیتون بو داده را اضافه نموده و حدود 8 دقیقه آن ها را می پزیم. گه گاه مواد را هم می زنیم تا عطر غذا بلند شود (مراقب باشید تا قهوه ای رنگ نشود).
نان را به تابه اضافه کنید و آن را هم بزنید تا با مواد خوب آغشته شود. آب مرغ را همراه برگ بو روی مواد می ریزیم و بعد از مزه کردن نمک درشت و فلفل سیاه را در صورت نیاز اضافه می کنیم.

شعله را زیاد می کنیم تا مواد به جوش بیاید و بعد شعله را کم می کنیم تا 10 دقیقه آهسته بجوشد.

برگ بو را از مواد جدا می کنیم و تخم مرغ ها را می زنیم و آن را اضافه می کنیم. به پختن ادامه می دهیم و به مدت 10دقیقه گه گاه مواد را هم می زنیم تا تکه های تخم مرغ از هم جدا شوند.

سوپ را با جعفری آراسته کرده و میل می کنیم.



a9d39760-e1b7_.jpg

 سوپ سیر با نان خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد سوپ سیر با نان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ سیر با نان را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟
این مطلب مفید بود ؟21