طرز تهیه سس چاتنی هندی
غذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان و استفاده از ادویه هندی در سرتاسر دنیا شهرت دارند. هندی ها با استفاده از ادویه ها و مواد غذایی در دسترس سس های تند و بی نظیری را تهیه می کنند و سایر غذاها را با این نوع سس ها نوش جان می کنند. در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه یکی از سسهای هندی را آورده ایم که عطر خاص و فوقالعادهای دارد و می توانید این چاشنی را به همراه سمبوسه و کتلت و پاکورای هندی و غذاهایی از این قبیل میل کنید.

مواد لازم برای تهیه سس چاتنی هندی
مواد لازم | مقدار |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز قرمز | 2 عدد متوسط |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
فلفل قرمز | 3 عدد |
زنجبیل تازه خرد شده | نصف قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
دانه زیره سبز | به میزان لازم |
دانه خردل | به میزان لازم |
برگ کاری یا برگ بو | به میزان لازم |
بادام هندی | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 حبه |

طرز تهیه سس چاتنی
سس چاتنی هندی را به طریقه زیر تهیه نمایید:
- مقداری روغن مایع را درون تابه بریزید و آن را روی شعله بگذارید.
- بادام هندی و دانه ریزه سبز را درون تابه و داخل روغن بریزید و کمی تفت بدهید تا کمی رنگ مواد تغییر کند.
- شعله را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شوند.
- در یک تابه دیگر روغن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود.
- فلفلهای قرمز را به روغن بیافزایید وکمی تفت دهید.
- پیاز و گوجهفرنگیهای خرد شده را اضافه کنید.
- سیر و زنجبیل را به همراه مقداری نمک و زردچوبه به تابه اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم تمام مواد کاملا تفت داده شود و تغییر رنگ دهد.
- بادام هندی تفت داده و زیره سبز را آسیاب کنید.
- سپس مواد گوجه فرنگی و پیاز را درون مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
- بادام آسیاب شده را به ترکیب داخل مخلوط کن اضافه کنید.
- این سس را در ظرفی بریزید و دانههای خردل و مقداری دانه زیره سبز را بعد از تفت دادن روی آن بریزید.
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی