خوشمزه شدن انواع کوکو و غذا با سس چاتنی+ رسپی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/1b32e4fc-5b47_.jpg

طرز تهیه سس چاتنی هندی

غذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان و استفاده از ادویه هندی در سرتاسر دنیا شهرت دارند. هندی ها با استفاده از ادویه ها و مواد غذایی در دسترس سس های تند و بی نظیری را تهیه می کنند و سایر غذاها را با این نوع سس ها نوش جان می کنند. در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه یکی از سس‌های هندی را آورده ایم که عطر خاص و فوق‌العاده‌ای دارد و می توانید این چاشنی را به همراه سمبوسه و کتلت و پاکورای هندی و غذاهایی از این قبیل میل کنید.



52e203f6-e369_.jpg

مواد لازم برای تهیه سس چاتنی هندی

مواد لازممقدار
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز2 عدد متوسط
گوجه فرنگی 3 عدد
فلفل قرمز 3 عدد
زنجبیل تازه خرد شدهنصف قاشق چایخوری
نمکبه مقدار لازم
زردچوبه1 قاشق چایخوری
دانه زیره سبز به میزان لازم
دانه خردل به میزان لازم
برگ کاری یا برگ بوبه میزان لازم
بادام هندی 2 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه



4aae6e02-7a76_.jpg

طرز تهیه سس چاتنی

سس چاتنی هندی را به طریقه زیر تهیه نمایید:

  1. مقداری روغن مایع را درون تابه بریزید و آن‌ را روی شعله بگذارید.
  2. بادام هندی و دانه ریزه سبز را درون تابه و داخل روغن بریزید و کمی تفت بدهید تا کمی رنگ مواد تغییر کند.
  3. شعله را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شوند.
  4. در یک تابه دیگر روغن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود.
  5. فلفل‌های قرمز را به روغن بیافزایید وکمی تفت دهید.
  6. پیاز و گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید.
  7. سیر و زنجبیل را به همراه مقداری نمک و زردچوبه به تابه اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم تمام مواد کاملا تفت داده شود و تغییر رنگ دهد.
  8. بادام هندی تفت داده و زیره سبز را آسیاب کنید.
  9. سپس مواد گوجه فرنگی و پیاز را درون مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
  10. بادام آسیاب شده را به ترکیب داخل مخلوط کن اضافه کنید.
  11. این سس را در ظرفی بریزید و دانه‌های خردل و مقداری دانه زیره سبز را بعد از تفت دادن روی آن بریزید.
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی
این مطلب مفید بود ؟80