طرز تهیه فیله گوشت ویتنامی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/da189211-6e69_.jpg

مواد لازم برای  فیله گوشت ویتنامی

 
گوشت فیله گوساله :600 گرم
سیر :2 حبه
سس سویا :2 قاشق غذاخوری
روغن مایع :یک قاشق غذاخوری
شکر :یک قاشق مرباخوری
برگ‎های شاهی تازه :برای سرو
گوجه فرنگی :برای سرو
پیازچه :برای سرو
 
 


29f0f113-0ad4_.jpg

 
 

طرز تهیه فیله گوشت ویتنامی

 

 
گوشت را به قطعات 2 سانتی‎متری خرد کنید.
سیر را ریز رنده کنید.
سس سویا، شکر و سیر را با هم مخلوط کنید و تکه های گوشت‎ خردشده را به آن بیافزایید تا با سس پوشیده شده،طعم بگیرند.
مقداری فلفل به این مخلوط بزنید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت کناری قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
یک تابه دیواره بلند را روی شعله زیاد قرار دهید و نیمی از روغن را در آن بریزید تا کاملا داغ شود دقیقا زمانی که روغن داغ شده و می خواهد بوی سوختگی بدهد نیمی از گوشت‎های خردشده را اضافه کنید و سریع گوشت را هم بزنید تا یک دست سرخ شود. 2 دقیقه برای پخت گوشت کافیست.
گوشت‎های پخته شده را به ظرف دیگری منتقل نمایید و با نیم دیگر روغن بقیه گوشت‎ها را نیز به همین روش بپزید.
گوشت را با برگ‎های شاهی، گوجه و پیاز یا پیازچه خرد شده بپوشانید و غذا را سرو نمایید. 
 


21d57d69-cd8c_.jpg

نکات تکمیلی در مورد فیله گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
فیله گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟120