طرز تهیه “نان زنجبیلی” و هویج با روشی خانگی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/7ed5a0c1-4c6f_.jpg

مواد لازم نان زنجبیلی و هویج

  • آرد گندم:   ½ 1 پیمانه
  • شکر :¾ پیمانه
  • تخم مرغ :2 عدد
  • وانیل :1 قاشق چای خوری
  • آب هویج :1 پیمانه
  • روغن مایع گیاهی :  ⅓ پیمانه
  • پودر زنجبیل :  ¾ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
  • نمک:½ قاشق چای خوری
  • مغز گردو خردشده :  ½ پیمانه


e97e5127-d8ad_.jpg

پخت نان زنجبیلی و هویج

طرز تهیه نان زنجبیلی و هویج

ابتدا آرد، بکینگ پودر، نمک و زنجبیل را در کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید. در کاسه بزرگتری دو عدد تخم مرغ را بشکنید و با شکر مخلوط کنید.
سپس روغن و وانیل را افزوده و دوباره هم بزنید. حالا آب هویج را بریزید و مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود.
در نهایت گردو را خرد کرده و اضافه کنید و کمی هم بزنید تا گردو در همه جای خمیر پخش شود.
قالب لوف را چرب کرده و خمیر را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا نان زنجبیلی با دمای 175 درجه به مدت 45 الی55 دقیقه بپزد.


e6fab909-9fe1_.jpg

نان زنجبیلی و هویج خانگی

نکات تکمیلی در مورد نان زنجبیلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
نان زنجبیلی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟251