مواد لازم برای چیکن پارمیجانا
- سینه مرغ کوچک بدون استخوان :4 عدد
- آرد:نصف پیمانه
- پنیر پارمسان:نصف پیمانه
- نمک :یک قاشق چایخوری
- ادویه همه کاره :یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری
- اسپاگتی :به مقدار کافی
- کره :2 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده :2 حبه
- رب گوجه فرنگی :یک تا 2 قاشق غذاخوری
- شکر :1/4 قاشق چایخوری
- خامه:1/4 پیمانه
- نمک و فلفل :به مقدار کافی
- برگ ریحان :6- 5 برگ
- جعفری تازه خرد شده :یک تا 2 قاشق چایخوری
- کره:2 قاشق چایخوری
- پیازچه خرد شده:یک تا 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده :به مقدار کافی
طرز تهیه چیکن پارمیجانا
ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس نمک و اسپاگتی را افزوده و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره و روغن زیتون را بریزید تا داغ شود .
سینه مرغ را تکه کرده و ابتدا با نمک و فلفل مزه دار کرده ، سپس در آرد بغلطانید و داخل تابه سرخ نمایید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و کره بریزید ، سیر را رنده و یا خرد کرده و داخل تابه تفت دهید.
در ادامه نمک ، ادویه همه کاره و فلفل را افزوده و رب را بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ دهد در آخر شکر را افزوده و با شعله کم بگذارید جا بیافتد.
در مرحله بعد جعفری و ریحان را خرد کرده و داخل تابه بریزید ، در همین حین خامه را هم به تدریج افزوده و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شود سپس از روی حرارت بردارید.
اسپاگتی پخته شده را در ظرف مورد نظر بکشید و سس گوجه و خامه را روی آن بریزید، و روی آن پنیر پارمسان بپاشید.
در همین حین روی هر تکه مرغ کمی از پنیر موتزارلا بریزید و آن ها را از تابه برداشته و دور اسپاگتی بچینید.
در آخر پیازچه و جعفری خرد شده را روی اسپاگتی و مرغ بپاشید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد چیکن پارمیجانا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
چیکن پارمیجانا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه