طرز تهیه کیک سابله خانگی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/1ec467af-39e2_.jpg

طرز تهیه کیک سابله   :

کیک سابله که با نام های بیسکوکیک و کوکی حروفی نیز شناخته می شود، از جدیدترین مدل های کیک می باشد که در چند سال اخیر در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است و به دلیل تنوع زیاد و تزیینات گوناگونی که دارد محبوبیت زیادی کسب کرده است.این کیک دستور تهیه های گوناگونی دارد و ما در نمناک تلاش کردیم بهترین دستور تهیه کیک سابله را ارائه دهیم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای بیسکوکیک:

  • کره:150 گرم
  • پودر قند :60 گرم
  • آرد:280 گرم
  • تخم مرغ :1عدد
  • پودر بادام :100 گرم
  • وانیل:1/4  قاشق چایخوری
  • نمک:1/8  قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم میانی کیک:

  • پنیر ماسکارپونه:200 گرم
  • پودر قند:80 گرم
  • خامه:200 گرم
  • وانیل:1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه کیک سابله :

ابتدا پودر قند، وانیل و کره ای که به دمای محیط رسیده را در کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس تخم مرغ را افزوده و مجدد هم بزنید تا مواد یکدست شود.



ae45e1f1-ddb3_.jpg

 در مرحله بعد آرد را به وسیله الک در دو نوبت به مواد افزوده و خوب مخلوط نمایید. در ادامه پودر بادام و نمک را هم بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید . خمیر را کمی با دست ورز دهید و برای یک ساعت در یک پلاستیک کنار بگذارید تا بماند.دقت کنید که خمیر هوا نکشد چون باعث می شود خمیر داخل یخچال خشک شود.



f6911696-510a_.jpg

بعد از یک ساعت خمیر را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و روی آن را با یک لایه سلفون بپوشانید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید. در ادامه الگوی موردنظر را روی خمیر قرار داده و آن را برش بزنید .



a80f2805-9753_.jpg

خمیر برش خورده را برای 12 تا 15 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه گرم شده بپزید. در این میان باقی مانده خمیر را جمع کرده و مجدد روی یک کاغذ روغنی باز کرده و الگو را روی آن قرار داده و برش بزنید. بعد از اینکه لایه ابتدایی کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و لایه دوم را برای 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید.

در این میان 200 گرم خامه و 40 گرم پودر قند را با  هم مخلوط کرده و داخل فریزر بگذارید تا برای  60 دقیقه بماند. بعد از 60 دقیقه خامه را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد.  در مرحله بعد پنیر خامه ای را در کاسه ای بریزید و با پشت قاشق آن را له کنید سپس 40 گرم باقی مانده پودر قند و وانیل را افزوده و با همزن بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. در ادامه خامه فرم گرفته را به مخلوط پنیر اضافه کنید و با کمک یک لیسک آن را دورانی هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شود.



5a5ddc01-391d_.jpg

حالا مواد بدست آمده را داخل یک قیف با ماسوره ساده بریزید و کنار بگذارید. لایه اول کیک را بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با خامه ای که درست کرده اید شکوفه بزنید طوری که کل سطح کیک با مخلوط خامه و پنیر پر شود. حالا لایه دوم کیک را به آرامی روی لایه قبلی قرار داده و مجدد روی لایه دوم را هم مثل لایه قبلی با خامه شکوفه بزنید تا روی کار کاملا با خامه پوشیده شود.



31cdf0c0-ef73_.jpg

برای تزیین میتوانید از توت فرنگی و توت سیاه استفاده کنید و سرو نمایید. تزیین کیک کاملا سلیقه ای است و به روش دلخواهتان میتوانید این کار را انجام دهید.



69437ac9-9b87_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کیک سابله

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک سابله را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی
این مطلب مفید بود ؟90