مواد لازم برای سالاد کاهو و مرغ کبابی
سینه مرغ 1 عدد
کاهو پیچ 1 عدد
پودر پارمزان 1 فنجان
روغن زیتون 1 فنجان
لیمو ترش 1 عدد
سرکه سفید 3 قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی برای هر نفر 5 عدد
زیتون سیاه برای هر نفر 5 عدد
نان تست برای هر نفر 1 عدد
طرز تهیه سالاد کاهو و مرغ کبابی
فیله سینه ی مرغ را با کمی نمک ، پودر سیر و فلفل مزه دار میکنیم و خلالی برش میدهیم .کمی به آب لیمو اغشته میکنیم . و در کمی روغن تفت میدهیم یا کباب میکنیم.
نان تست را مربع خرد کرده و روی حرارت خشک کنید و کمی روغن سیر یا زیتون به آن اضافه کنید.
کاهو را تکه تکه میکنیم و در یک ظرف گود میگذاریم سپس برشهای گوجه ، برش های زیتون سیاه و مرغ که سرد شده و نان تست را روی کاهو ها میچینیم.سپس سس و کمی پنیر روی سالاد میریزیم.
برای درست کردن سس :سس خردل ، نیمی از پنیر را باهم مخلوط کرده ، آبلیمو را مخلوط کنید و سپس سرکه و مخلوط کنید و در انتها روغن زیتون ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با مواد مخلوط کرده و کامل هم بزنید.
( روغن ، سرکه و آبلیمو را در 3 مرحله به ترتیب اضافه کنید تا سس نبرد )
نکات تکمیلی در مورد مرغ کبابی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مرغ کبابی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟