مواد لازم پیتزا نیویورکی:
- فلفل سفید :یک قاشق مرباخوری
- لیمو ترش :نصف یک عدد
- خامه یا سرشیر:یک فنجان
- خمیر پیتزا بزرگ:یک عدد
- گوشت ریش ریش شده نیم پز: 200 گرم
- روغن زیتون :به مقدار لازم
- پنیر موزارلا:به مقدار لازم
- پیاز متوسط:یک عدد

طرز تهیه پیتزا نیویورکی :
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.
در این فاصله پیاز را به صورت حلقه های باریک برش بزنید و در روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شود.
خامه را هم در ظرفی روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا خامه غلیظ شود.
نصف آب لیمو ترش را بگیرید و به همراه فلفل سفید به خامه اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید و گوشت نیم پز و پنیر موزارلا را به صورتی که یک لایه از روی خمیر را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.
مجددا روی خامه پنیر موزارلا بریزید و پیتزا نیویورکی را داخل فر قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه در فر بپزد.
دقت کنید پیتزا خشک نشود و رنگ آن متمایل به طلایی شود.

نکات تکمیلی در مورد پیتزا نیویورکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پیتزا نیویورکی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف