فرمول پخت همبرگر خونگی مامان پَز

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/07c0d272-321e_.jpg

طرز تهیه همبرگر خانگی سالم و خوشمزه

همبرگر یکی از فست فودهای خوشمزه است که طرفداران فراوانی دارد. اگر شما هم از عاشقان برگر هستید و هر بار برای خوردن برگر محبوبتان راهی فست فودها و رستوران های شهر می شوید، می توانید به کمک این بخش از آشپزخانه نمناک همبرگر محبوبتان را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.



183fa57f-e685_.jpg

مواد لازم برای تهیه همبرگر پفکی

مواد ذکر شده در این دستور تهیه برای 4 نفر می باشد.

مواد لازممیزان لازم
گوشت گوساله چربی دار500 گرم
فلفل قرمز تند دودییک پنس (به مقدار ماده خشک که با دو انگشت سبابه و شست دست برداشته میشود پنس میگویند)
پنیر چدار رنده شده50 گرم
پنیر پارمزان2 قاشق غذاخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری سرخالی
فلفل سفید نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری1/5 قاشق غذاخوری
پیاز4 عدد 30 گرمی
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
رزماری خشک خرد شدهبه مقدار کم
کاهوبه مقدار لازم برای سرو
گوجهبه مقدار لازم برای سرو
نان برگربه اندازه لازم



30c90ac2-14d1_.jpg

طرز تهیه همبرگر خانگی

برای تهیه یک همبرگر خانگی خوشمزه کافیست مراحل زیر را با دقت دنبال کنید.

مرحله اول:

4 عدد پیاز را پوست بگیرید و داخل میکسر بریزید تا به خوبی خرد شود.

مرحله دوم:

همراه پیاز، گوشت ها را تکه تکه کنید و داخل میکسر بریزید تا خوب خرد شده و حالت چرخ شده پیدا کند.

مرحله سوم:

درون کاسه پیاز، گوشت های میکس شده را بریزید و به آن همه ادویه ها را بیفزایید.



42193ee3-5b32_.jpg

مرحله چهارم:

در این مرحله به تمامی مواد پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان را بیفزایید و همه مواد را هم بزنید و با دست ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله پنجم:

از موادی که به خوبی ورز داده اید، به اندازه یک پرتقال برداشته و گرد کنید و داخل دستگاه برگر ساز بگذارید و به آن ها شکل دهید.

مرحله ششم:

با مقداری روغن تابه ای را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید، زمانی که تابه به خوبی داغ شد ، برگرها را درون آن قرار دهید و سرخ کنید. اجازه دهید هر دو طرف برگرها به خوبی بپزد و سرخ شود.

مرحله هفتم:

برگرهای پفکی خوشمزه شما آماده است، آنها را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه میل نمایید.



7340618f-0770_.jpg

چند نکته برای خوشمزه تر شدن همبرگر خانگی

  1. برای تهیه همبرگر خانگی از گوشت تازه استفاده کنید.
  2. ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی سبب خوشمزه شدن همبرگر می شود.
  3. برای خوشمزه شدن همبرگر بهتر است گوشت 1 روز در داخل یخچال استراحت کند.
  4. برای تهیه همبرگر خانگی می توانید از پودر سوخاری استفاده کنید زیرا استفاده از پودر سوخاری از منسجم شدن و لاستیکی شدن گوشت جلوگیری کرده و به پف کردن گوشت کمک می کند.
  5. در مصرف پودر سوخاری زیاده روی نکنید.
  6. می توانید همراه همبرگر خانگی از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه همبرگر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
طرز تهیه همبرگر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟44858