"کیک هویج" خوشمزه و عالی خانگی فقط با این طرز تهیه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/516e153a-bd44_.jpg

 طرز تهیه کیک هویج خانگی با فر و بدون فر :

کیک هویج بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و می توان با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب به 2 روش مختلف کیک هویج خانگی خود را درست کنید.

دستور تهیه کیک هویج ساده با فر :

این روش بسیار آسان می باشد و برای اینکه کیک هویج دلخواه خود را بپزید تمام مراحل را مرحله به مرحله طبق دستور تهیه پیش بروید.

مواد لازم برای کیک هویج:

  • هویج:3 عدد بزرگ
  • روغن مایع :180 گرم
  • بکینگ پودر:2 قاشق مرباخوری
  • عصاره وانیل:یک قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ :4 عدد
  • پودر نارگیل :به مقدار لازم
  • نمک:یک پنس
  • دارچین:به مقدار لازم
  • آرد:500 گرم
  • شکر:250 گرم

نکته :یک پنس معادل مقداری است که بین انگشت شست و اشاره قرار می گیرد.

مواد رویه کیک هویج : 

  • خامه:  به میزان لازم
  • عصاره وانیل:دو تا سه قطره
  • پودر قند:  یک قاشق مرباخوری

دستور پخت کیک هویج خانگی :

ابتدا هویج ها را شسته و رنده کنید. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به همراه روغن، شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند. در این مرحله هویج را به مخلوط تخم مرغ افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. حالا آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و کم‌کم به مواد تان اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکنواخت شود. قالب را چرب کرده و کمی پودر نارگیل بپاشید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن مقداری پودر دارچین بپاشید.



4a6a37b3-21b1_.jpg

کیک را  در فری که با دمای 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.  بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود.



a89537ba-5a5d_.jpg

در این میان همه مواد رویه را با هم ترکیب کرده و روی کیک بمالید.



2929390f-4ce1_.jpg

کیک را  به قطعات مناسب برش زده و روی آن پودر نارگیل بپاشید و سرو نمایید.



579a0be4-e10c_.jpg

دستور تهیه کیک هویج و گردو بدون فر :

با توجه به این که همه افراد به فر دسترسی ندارند در این روش از  تابه برای تهیه کیک هویج استفاده شده و از گردو برای خوشمزه تر کردن کیک استفاده کردیم

مواد لازم برای کیک هویج و گردو:

  • هویج رنده شده:2 پیمانه
  • بکینگ پودر :یک و نیم قاشق چایخوری
  • گردوی خرد شده :نصف پیمانه
  • آرد:1 و 3/4 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • تخم مرغ:4 عدد
  • روغن مایع:3/4 پیمانه
  • نمک:1/8 قاشق چایخوری
  • وانیل:1/8 قاشق چایخوری
  • دارچین:2 قاشق چایخوری



975e9ebf-1a7c_.jpg

دستور پخت کیک هویج و گردو :

ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه مناسب بشکنید و به همراه وانیل و شکر خوب هم بزنید تا فرم گرفته و کرم مانند شود. در این مرحله روغن را به تدریج افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد را با نمک، دارچین و بکینگ پودر مخلوط کرده و در چند نوبت به مواد تان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد به خوبی به خورد مواد برود و گلوله نشود. در نهایت هویج و گردو را هم بریزید و مایه کیک را مخلوط کنید تا کاملا یکدست و صاف شود.

یک تابه رژیمی را خوب چرب کرده و یک کاغذ روغنی داخل آن پهن کنید و روی کاغذ را مجدد چرب نمایید. مایه کیک را بریزید و درب تابه را ببندید، کیک را برای 20 دقیقه تا نیم ساعت با شعله کم و با شعله پخش کن بپزید. بعد از اینکه کیک پخت آن را از روی شعله بردارید و بگذارید تا خنک شود.



bdd34a89-80ab_.jpg

کیک را داخل یک سینی برگردانید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. کیک را به شکل مربع های یک اندازه برش بزنید و در صورت تمایل روی آن را با خامه تزیین کرده و سرو نمایید.



769058f9-dac7_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کیک هویج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک هویج را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت
این مطلب مفید بود ؟866