مواد لازم برای استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره
- ماهی تن بی استخوان به قطر 2 سانتی متر بریده شده:4 قطعه
- روغن مایع :یک چهارم فنجان
- آبلیمو:3 قاشق غذاخوری
- زیره تفت داده شده:یک قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه :یک چهارم قاشق مرباخوری
- سیر له شده:2 حبه
- سس تارتار و زیره:یک دوم فنجان
طرز تهیه استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره
ابتدا ماهی تن را به چهار تکه با قطر 2 سانتی متر ببرید، برای درست کردن این غذا حتما از ماهی تن بدون استخوان استفاده نمایید.
ماهی را بعد از شستشو خوب خشک کرده و در یک ظرف پیرکس بچینید.
دو حبه سیر را له کرده و با روغن ، زیره ، آبلیمو و فلفل مخلوط کرده و روی ماهی بریزید ، ماهی را خوب زیر و رو کنید تا سس به خوردش برود.
سپس روی ظرف را با یک تکه سلفون بپوشانید و برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
در این فاصله سس تارتار را درست کنید، برای این کار:
یک سوم فنجان سس مایونز را با یک ق م خردل ، دو ق غ چاشنی انبه خرد شده ، یک ق م آب لیمو و یک ق م زیره تفت داده شده مخلوط کنید و در یک شیشه در دار بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
بعد از اینکه سس را آماده نمودید منقل و یا کباب پز را آماده نمایید.
طوری کباب پز را چرب کرده و ماهی را از داخل سس بیرون آورده و داخل طوری قرار دهید و خوب کباب کنید.
زمانی که ماهی بخوبی پخت و برشته شد آن را در ظرف سرو قرارداده و با سس تارتار و زیره میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد استیک ماهی تن
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
استیک ماهی تن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده