مواد لازم برای توپک هویچ
- هویج :5 تا متوسط
- بیسکوییت پتی بور:1 و نیم بسته
- شکر:کمتر از یک پیمانه
- شیر :نصف پیمانه
- گردوی خرد شده :نصف پیمانه
- پودر هل و زنجبیل :کمی (اختیاری)
- پودر نارگیل :برای تزئیین
طرز تهیه توپک هویچ
ابتدا شیر و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، سپس هویج را رنده کرده و داخل قابلمه بریزید.
شعله را زیاد کنید تا شیر شروع به جوشیدن کند، سپس با حرارت متوسط بگذارید آب مواد بخار شده و شیر جذب هویج شود.
در این مرحله پودر زنجبیل و هل را افزوده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد سرد شود.
در این فاصله گردو را خرد کرده و بیسکوییت را داخل مخلوط کن بریزید تا پودر شود.
در مرحله بعد بیستکوییت، گردو و مخلوط هویج را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
حالا مواد را به شکل توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر نارگیل بغلطانید، سپس آن ها را در دیس پذیرایی بچینید و به یخچال منتقل کنید تا خودش را بگیرد.

نکات تکمیلی در مورد توپک هویچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
توپک هویچ را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402