شیرینی هویجی یا “توپک هویچ” + دستور تهیه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/d4423358-0281_.jpg

 مواد لازم برای توپک هویچ

  • هویج :5 تا متوسط
  • بیسکوییت پتی بور:1 و نیم بسته
  • شکر:کمتر از یک پیمانه
  • شیر :نصف پیمانه
  • گردوی خرد شده :نصف پیمانه
  • پودر هل و زنجبیل :کمی (اختیاری)
  • پودر نارگیل :برای تزئیین


cf713e7e-bc4e_.jpg

طرز تهیه توپک هویچ 

ابتدا شیر و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، سپس هویج را رنده کرده و داخل قابلمه بریزید.

شعله را زیاد کنید تا شیر شروع به جوشیدن کند، سپس با حرارت متوسط بگذارید آب مواد بخار شده و شیر جذب هویج شود.

در این مرحله پودر زنجبیل و هل را افزوده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد سرد شود.

در این فاصله گردو را خرد کرده و بیسکوییت را داخل مخلوط کن بریزید تا پودر شود.

در مرحله بعد بیستکوییت، گردو و مخلوط هویج را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

حالا مواد را به شکل توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر نارگیل بغلطانید، سپس آن ها را در دیس پذیرایی بچینید و به یخچال منتقل کنید تا خودش را بگیرد.



fb87ca69-0c0b_.jpg

نکات تکمیلی در مورد توپک هویچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
توپک هویچ را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402
این مطلب مفید بود ؟283