مواد لازم برای پنکیک اسفناج
- اسفناج خرد شده:520 گرم
- آرد گندم :نصف پیمانه (50 گرم)
- زرده ی تخم مرغ :1 عدد
- شیر پاستوریزه :2 پیمانه (300 میلی لیتر)
- کره ی پاستوریزه ی گیاهی :1 قاشق غذاخوری
- آرد سبوس دار:1 قاشق غذاخوری
- پنیر گودای رنده شده :30 گرم
- ژامبون مرغ خرد شده :40 گرم
- قارچ خرد شده :40 گرم
- روغن مایع مخصوص سرخ کردنی :3- 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی کوچک:3-2 عدد
- سیب زمینی استانبولی کوچک آب پز :6-5 عدد
- نمک :به مقدار لازم
طرز تهیه پنکیک اسفناج
ابتدا قارچ را خرد کرده و داخل تابه ای تفت دهید تا حدی که کمی سرخ شد. ژامبون را هم خرد کرده و کنار بگذارید.
کره را در تابه دیگری بریزید و آرد را افزوده و برای یک دقیقه تفت دهید، سپس شیر را به تدریج افزوده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
ژامبون مرغ و قارچ تفت داده شده را افزوده و پنیر گودای رنده شده را هم بریزید و همه مواد با مخلوط کرده و با حرارت کم بگذارید بماند.
در این فاصله اسفناج را در تابه ای بریزید و کمی تفت دهید تا نرم شده و آب آن تبخیر شود سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
حالا تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود، سپس آرد گندم را با یک لیوان شیر مخلوط کرده و زرده تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس هر بار مقداری از مایه پنکیک را کف تابه بریزید و بچرخانید تا پخش شود.
بعد از اینکه یک طرف پنکیک سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود. پنکیک ها را به همین شکل آماده کرده و کنار بگذارید.
هر پنکیک را از وسط تا زده و مقداری از مواد میانی را داخل آن بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پنکیک اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پنکیک اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
پنکیک اسفناج ، طرز تهیه پنکیک اسفناج
522