ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای دانهدانه شکسته و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. مراقب باشید که زرده و سفیده با هم مخلوط نشوند.
زرده ها را کمی با همزن بزنید تا از حالت لختگی در بیاید. سپس شکر و کره را به زرده ها اضافه کنید و با دور متوسط هم زن برقی حدود 1 دقیقه مواد را هم بزنید.
بعد پوست پرتقال را به بقیه مواد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط کش دار و غلیظی بدست بیاید و حجم آن دو برابر شده باشد.
بعد آب پرتقال و روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 2 - 3 بار الک کنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کمکم به بقیه مواد هم زده اضافه کنید در حدی که آرد مخلوط شود. پره های همزن را بشویید و کاملا خشک کنید.
سپس سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا سبک شود و حجمش دو برابر شود و وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف بیرون نریزد.
سفیده پف کرده را به بقیه مواد کیک اضافه کنید و فقط در حدی که مخلوط شود آن را هم بزنید.
قالب کیک را چرب کنید و داخل آن را آرد پاشی کنید.سپس مواد کیک را داخل آن بریزید و به مدت 50 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از این زمان کیک را با خلال چوبی تست کنید تا از پخته شدنش اطمینان یابید.
وقتی کیک را از فر بیرون آوردید 5 دقیقه ای صبر کنید تا کمی سرد شود.
کمی وانیل و خاک قند را با خامه مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید تا خامه فرم بگیرید.
سپس کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و خامه را بین دو قسمت و روی کیک بمالید. و به هر مدل که دوست داشتید تزیین کنید.
