طرز تهیه “نودل چینی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/9c9d7cd3-664d_.jpg

 مواد لازم برای  نودل چینی

  • روغن کنجد :2 قاشق سوپخوری
  • فیله بوقلمون :100 گرم
  • پیازچه :100گرم پاک کرده
  • سیر :2 حبه
  • زنجبیل تازه :یک قاشق چایخوری
  • آب  مرغ :یک پیمانه
  • آب :نصف پیمانه
  • نودل :یک بسته
  • ذرت پخته شیرین شده :نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ای :نصف پیمانه
  • هویج پخته شده نگینی :نصف پیمانه


60391057-2033_.jpg

طرز تهیه نودل چینی

ابتدا فیله بوقلمون را خرد کرده و با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید، سپس پیازچه را خرد کرده و اضافه نمایید و تفت دهید. در ادامه سیر را ریز خرد کرده و بیافزایید.

در آخر نمک و زنجبیل را افزوده و اجازه دهید مواد با شعله کم بپزد.آب مرغ و آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید بجوشد. نودل را افزوده و اجازه دهید نرم شود و آب آن کم شود.

فلفل دلمه ای و هویج را به طور جداگانه کمی پخته و خرد کنید.نودل را در یک کاسه بکشید و مخلوط بوقلمون و پیازچه را در یک بشقاب قرار داده و هویج ، ذرت و فلفل دلمه ای را کنار آن بریزید و سرو نمایید.



5cb6e89b-c13c_.jpg

نکات تکمیلی در مورد نودل چینی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
نودل چینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟7721