ابتدا شاتوت ها را داخل یک کاسه بریزید و نصف پیمانه شکر و آب لیمو را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید .
رنده پوست لیمو ، دارچین و نشاسته ذرت را در ظرف دیگری مخلوط کرده و به کاسه شاه توت بیافزایید و همه مواد را هم بزنید و در قالب مورد نظر بریزید.
مواد را برای نیم ساعت کنار بگذارید تا جا بیافتد و طعم ها با هم ترکیب شوند.
در این فاصله فر را با حرارت 175 درجه روشن کنید تا گرم شود .
کاسه دیگری بردارید و 3 قاشق شکر ، آرد ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید ، شیر را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و به مواد بالا بیافزایید.
همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شده و یکدست شود.
حالا مواد را روی مخلوط شاه توت ها بریزید طوری که همه جای آن را بپوشاند.
قالب را به مدت نیم ساعت داخل فر بگذارید تا مواد دسر پخته شود، زمانی که روی خمیر برشته شده و مواد زیر آن شروع به حباب زدن کرد قالب را از فر بیرون آورده و آن را داخل ظرف پذیرایی بکشید.
روی دسر را با مقداری خامه و چند برگ نعنا تزیین کرده میل کنید.