مواد لازم برای سالاد گوجه و بادمجان مراکشی
- گوجه فرنگی گیلاسی :250 گرم
- آبغوره :یک پیمانه
- گوجه فرنگی :200 گرم
- بادمجان :یک کیلوگرم
- روغن زیتون :½ پیمانه
- پیاز قرمز :یک عدد
- رب گوجه فرنگی :1/3 پیمانه
- دانه کاج برشته شده :¼ پیمانه
- سیر له شده :یک حبه
- زیره آسیاب شده :یک قاشق چایخوری
- زعفران :½ قاشق چایخوری
- فلفل دلمه ای قرمز دودی :¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد گوجه و بادمجان مراکشی
ابتدا بادنجان ها را پوست گرفته ورقه ای برش بزنید، مقداری نمک و فلفل روی بادنجان ها بپاشید و به روغن آغشته کرده سپس مقداری رب روی بادنجان ها بمالید.
تابه ای را روی شعله گذاشته و بادنجان ها را با مقداری روغن را سرخ کنید.
پیازها را نگینی کرده و در تابه ای دیگر شروع به تفت دادن آنها بکنید.، سیر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
مقداری نمک ، پاپریکا و زیره اضافه کرده و هم بزنید.
در تابه ای دیگر زعفران را به همراه آبغوره و مقداری روغن روی حرارت متوسط بگذارید.
گوجه های برش زده را به تابه پیاز و سیر اضافه کرده و کمی تفت دهید تا گوجه ها نرم شوند.
مخلوط زعفران و آبغوره را از روی حرارت برداشته و به تابه گوجه فرنگی و پیاز اضافه کرده با هم مخلوط کنید و مواد تابه را روی بادنجان ها بریزید.
مواد را در ظرف سالاد ریخته و با دانه های کاج روی آن را تزیین کنید، در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد گوجه و بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سالاد گوجه و بادمجان را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟ رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!