آموزش مرحله به مرحله پخت ترشی شور چاغاله بادام

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/e77aef31-3983_.jpg

مواد لازم برای ترشی چاغاله بادام

  •  چاغاله:بادام 1 کیلو
  • نمک:به مقدار لازم
  • سرکه:به مقداری که روی چاغاله ها رو بگیرد



f555375b-13d0_.jpg

طرزتهیه ترشی چاغاله بادام

برای درست کردن این ترشی چاغاله های ریز و نوبری را که هنوز خیلی سفت و درشت نشده اند را انتخاب کنید .

بعد از تمیز کردن و شستن آنها را در صافی بگذارید تا آبش کاملا کشیده شود.

سپس آن را روی یک پارچه نخی بریزید تا یک شب تا صبح ، آبش کاملا خشک شود و پوستش جمع شود.

چون اگر آب داشته باشد باعث کپک زدن ترشی میشود.

چاغاله ها را داخل شیشه یا ظرف مورد نظرتان بریزید و به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و شیشه را با سرکه پر کنید و در ظرف را سفت ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند و بعد در جای خنک نگهداری کنید.



8bf4aa26-211a_.jpg

نکات تکمیلی در مورد ترشی چاغاله بادام

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

ترشی چاغاله بادام ، طرزتهیه ترشی چاغاله بادام

4.468
این مطلب مفید بود ؟608