طرز تهیه پارفه نارگیل و انبه با روش خاص و خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/24460c6f-9fd2_.jpg

مواد لازم پارفه نارگیل و انبه

 
ماست 2 پیمانه
انبه رسیده متوسط 1 عدد
پودر نارگیل 1 پیمانه
عسل 2 قاشق غذاخوری
 


06ebb5cd-fe0e_.jpg

 

طرز تهیه پارفه نارگیل و انبه

ماست را هم بزنید تا صاف شود.
انبه را پوست بگیرید و به صورت مکعب‎های 1.5 سانتی‎متری قاچ کنید تا حدود ½1 پیمانه شود.
در یک کاسه کوچک، ماست و شربت افرا را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
¾ پیمانه انبه را در 4 لیوان مخصوص دسر (parfait) بریزید.
روی انبه‎ها را 2 قاشق غذاخوری نارگیل پر کنید.
½ پیمانه ماست را در هر کدام از لیوان‎ها بریزید.
¾ انبه‎های باقی‎مانده را بین لیوان‎ها تقسیم کنید.
در مرحله آخر با 2 قاشق غذاخوری نارگیل باقی‎مانده روی لیوان‎ها را تزیین کنید.
 
 


a65163c1-71a2_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پارفه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
پارفه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟ تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!!
این مطلب مفید بود ؟180