طرز تهیه “پاستا عربیتا با بادمجان بریانی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/82dbc723-3d70_.jpg

مواد لازم برای  پاستا عربیتا با بادمجان بریانی

  • بادمجان 1 عدد بزرگ:600 گرم
  • روغن زیتون
  • سیر (ریز شده):4 حبه
  • گوجه فرنگی (خرد شده کنسرو):900 گرم
  • دانه فلفل قرمز :1 قاشق چایخوری
  • پاستا (صدفی):450 گرم


4a0c5276-c510_.jpg

طرز تهیه پاستا عربیتا با بادمجان بریانی

ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید. در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و سیر خرد شده را با روغن زیتون سرخ کنید، نمک و فلفل را بریزید و خوب تفت دهید ،

گوجه را خرد کرده و بریزید ، سپس دانه فلفل قرمز را بیافزایید و اجازه دهید سس بجوشد و غلیظ شود.

در این بین بادمجان ها را خرد کرده و داخل سینی فر که با فویل پوشانده اید بریزید و کمی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و در فری که با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم شده بگذارید تا برای 20 دقیقه بریانی شود.

بعد از ده دقیقه بادمجان ها را بیرون آورده و برگردانید تا طرف دیگر آن ها هم پخته شود.بادمجان های پخته شده را از فر خارج کرده و داخل سس عربیتا بریزید و با هم مخلوط کنید.

پاستا را داخل ظرف مورد نظر بکشید و مخلوط سس و بادمجان را روی آن بریزید و سرو کنید.



61737448-30c0_.jpg

 

نکات تکمیلی در مورد پاستا عربیتا با بادمجان بریانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پاستا عربیتا با بادمجان بریانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی
این مطلب مفید بود ؟190