ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.
سپس نمک و فلفل را بریزید و گوشت را اضافه کنید.
گوشت را خوب تفت داده و در نهایت جعفری و رب را افزوده و یک لیوان آب بریزید.
اجازه دهید مواد خوب پخته و آب آن تمام شود.
در این مرحله تخم مرغ پخته شده را روی مواد رنده کرده و خوب مخلوط نمایید.
در این میان کرپ ها را آماده نمایید.
مواد کرپ را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید داغ شود.
هر بار مقداری از مواد کرپ را داخل تابه بریزید و هر دو طرف آن را سرخ نمایید.
داخل هر کرپ مقداری از سس گوشت بریزید و رول کنید.
رول ها را داخل سینی فر بچینید و برای چند دقیقه با حرارت ملایم در فر بپزید.
بعد از این مرحله کرپ های گوشت را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.
روی کرپ های گوشت را با جعفری تزیین کرده و میل کنید.