مواد لازم برای جوجه سوخاری
- ادویه سوخاری :3 قاشق سوپخوری
- آرد :2 پیمانه
- آرد سوخاری :2 پیمانه
- فلفل قرمز :به میزان لازم
- روغن :یک لیتر
- آب یخ :2 لیتر یا 4 پیمانه
- نمک :به میزان لازم
طرز تهیه جوجه سوخاری
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده ، بشویید و بگذارید خوب خشک شود. سپس با ادویه سوخاری ، نمک و فلفل قرمز مزه دار کرده و یک چهارم پیمانه آب بریزید و برای 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد.
بعد از این مرحله ، مرغ ها را از یخچال خارج کرده و در آرد بریزید و خوب آغشته کنید. یک کاسه را پر از یخ کرده و مرغ ها را داخل آن بریزید ، بلافاصله از یخ خارج کرده و در آرد سوخاری بغلطانید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، سپس مرغ ها را داخل آن قرار داده و در قابلمه را ببندید و برای 10 الی 12 دقیقه مرغ ها را پخته و سرخ کنید.
جوجه های سوخاری را بعد از سرخ شدن در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد جوجه سوخاری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
جوجه سوخاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!