نکات طلایی برای درست کردن “جوجه سوخاری”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/7cf14ab1-ed89_.jpg

 مواد لازم برای  جوجه سوخاری

  • ادویه سوخاری :3 قاشق سوپخوری
  • آرد :2 پیمانه
  • آرد سوخاری :2 پیمانه
  • فلفل قرمز :به میزان لازم
  • روغن :یک لیتر
  • آب یخ :2 لیتر یا 4 پیمانه
  • نمک :به میزان لازم


4479f32f-71fa_.jpg

 

طرز تهیه جوجه سوخاری

ابتدا مرغ را تکه تکه کرده ، بشویید و بگذارید خوب خشک شود. سپس با ادویه سوخاری ، نمک و فلفل قرمز مزه دار کرده و یک چهارم پیمانه آب بریزید و برای 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد.

بعد از این مرحله ، مرغ ها را از یخچال خارج کرده و در آرد بریزید و خوب آغشته کنید. یک کاسه را پر از یخ کرده و مرغ ها را داخل آن بریزید ، بلافاصله از یخ خارج کرده و در آرد سوخاری بغلطانید.

قابلمه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، سپس مرغ ها را داخل آن قرار داده و در قابلمه را ببندید و برای 10 الی 12 دقیقه مرغ ها را پخته و سرخ کنید.

جوجه های سوخاری را بعد از سرخ شدن در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.



8582fa9e-dcaf_.jpg

نکات تکمیلی در مورد جوجه سوخاری

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
جوجه سوخاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟312