طرز تهیه “مرغ کنتاکی” به روش فست فودی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/1fe16f96-e116_.jpg

 مواد لازم برای  مرغ کنتاکی

  • سینه و ران مرغ :از هر کدام 3 قطعه
  • آرد سفید :یک لیوان
  • شیرخشک :نصف لیوان
  • تخم مرغ زده شده:  2 عدد
  • آرد سوخاری :به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم


4c772599-e11d_.jpg

طرز تهیه مرغ کنتاکی

ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک  و فلفل پخته و کنار بگذارید.

سپس آرد سفید و پودر شیر خشک را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

آرد سوخاری را هم در یک کاسه جداگانه بریزید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.

تکه های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و شیر خشک بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید.

مرغ کنتاکی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس کچاپ و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.



d7ac4174-5d7c_.jpg

نکات تکمیلی در مورد مرغ کنتاکی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
مرغ کنتاکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟21434