ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، در ادامه پاستا را به همراه کمی نمک اضافه نمایید و طبق دستور روی بسته عمل کنید.
در این فاصله سس را به این شکل درست کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود، سپس پیاز را افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.
در مرحله بعد سیر را بریزید و چند تفت دهید تا عطر آن بلند شود، در این مرحله گوشت را افزوده و با پیاز و سیر تفت دهید تا سرخ شود.
در ادامه کمی نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و مواد را زیر و رو کنید، سپس رب گوجه را بریزید و سرخ کنید تا رنگ دهد.
در این فاصله کره را در قابلمه ای آب کرده و آرد و شیر را افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
در ادامه پنیر پارمزان را افزوده و نمک و فلفل بزنید، پاستای آبکش شده را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
بعد از اینکه پاستا کمی خنک شد دو عدد تخم مرغ زده شده را افزوده و خوب مخلوط نمایید.
حالا قالب مورد نظر را چرب نموده و نیمی از پاستا را بریزید، سپس نیمی از گوشت را افزوده و به همین ترتیب لایه ها را ادامه دهید تا مواد تمام شود.
در آخر پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید ، سپس روی قالب را با یک فویل بپوشانید و برای 40 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
برای اینکه سطح سوفله برشته شود میتوانید آن را برای 10 دقیقه بدون فویل در فر قرار دهید، بعد از اینکه سوفله آماده شد آن را از فر خارج کرده و سرو نمایید.