مواد لازم برای بیسکویت رزماری لیمویی
- کره نرم 1 فنجان
- شکر سه چهارم فنجان
- رنده پوست لیمو 1 ق غ
- عصاره وانیل 1 ق چ
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد 1و نیم فنجان
- آرد کامل گندم 1 فنجان
- رزماری تازه خرد شده 1 ق غ
- نمک سه چهام ق چ
- شکر ماسه ای برای روی بیسکویت در صورت تمایل
طرز تهیه بیسکویت رزماری لیمویی
کره و شکر با با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کرمی شود . رنده پوست لیمو ، وانیل و تخم مرغ را به ترتیب اضافه کرده و هر بار هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
آردها ، نمک و رزماری را با هم مخلوط نمایید و به آرامی به ترکیب کرده اضافه کرده هم بزنید تا خمیر کاملا یکدست شود .
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و با دست به صورت لوله ای با قطر حدود 4 سانت در آورده روی یک پلاستیک گذاشته و رویش شکر ماسه ای بپاشید و با کمک پلاستیک رول بیسکویت را بچرخانید تا تمام اطرافش به شکر آغشته شود سپس در پلاستیک پیچانده و 1 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شوند .
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
رول های خمیر را از فریزر دراورده و به دایره هایی به قطر حدود نیم سانتی برشد زده با فاصله 3 سانت از هم داخل سینی فر بچینید .
بیسکویت ها را حدود 16 – 18 دقیقه در در فر بگذارید تا لبه ی پایینیشان کمی طلایی شود .
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت لیمویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بیسکویت لیمویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت