مواد لازم خمیر
- آرد ذرت :150 گرم
- نمک :1/2 قاشق چایخوری
- آب ولرم :1/2لیوان (120 میلی گرم)
- روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
مواد لازم داخل تاکو
- گوشت چرخ کرده :250 گرم
- پیازخردشده :یک عدد
- سیرخردشده :یک حبه
- فلفل سبز تند خردشده :3 عدد
- کاهوخردشده :1/2عدد
- گوجه فرنگی خردشده :2 عدد
- پنیرپارمژان رنده شده :4-3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع :به مقدارلازم
- ادویه مخصوص تاکو :به مقدارلازم
- سس سالسا :به مقدارلازم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدارلازم
طرز تهیه تاکوی گوشت چرخ کرده
ابتدا مواد داخل تاکو را آماده کرده و سپس خمیر را درست کنید. برای این کار ابتدا پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا سرخ شود.
سپس گوشت را افزوده و خوب تفت دهید تا بپزد. در ادامه سیر و فلفل سبز تند را بیافزایید و ادویه مخصوص ، نمک و فلفل را اندازه کنید. در آخر کمی آب گوشت بریزید و اجازه دهید سس پخته و غلیظ شود.
حالا خمیر را آماده نمایید . برای این کار، کاسه ای بردارید و آرد ذرت و آب را با هم مخلوط کنید ، سپس نمک و روغن را افزوده و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده کمی ورز داده و در یک ظرف در بسته کنار بگذارید تا عمل آید.
بعد از یک ساعت خمیر را از ظرف بیرون آورده و به گردوهای یکسان و مساوی تقسیم کنید. سپس آن ها را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه باز کنید تا به شکل دایره های مساوی و منظم دربیاید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، سپس خمیر ها را داخل روغن سرخ کنید. هر یک از خمیرهای سرخ شده را از تابه خارج کرده و تا زمانی که داغ است آن را کمی خم کنید تا به شکل حرف انگلیسی یو دربیاید.
مواد تاکو را داخل نان ها قرار داده و برش هایی از گوجه و برگ کاهو را بگذارید و در آخر پنیر پارمسان را بپاشید با سس سالسا سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد تاکوی گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
تاکوی گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف